Terug naar het overzicht

Veel positieve reacties: hoe nu verder?

14-09-2024 14:03

Het is alweer enige tijd geleden dat wij een pilot gedraaid hebben met als doel om meer inzicht te krijgen in wat mensen van de MediBear knuffels vinden. De afgelopen maanden hebben wij regelmatig leuke en positieve berichten en foto’s ontvangen van mensen die een MediBear knuffel besteld hebben. Wij vonden het onwijs leuk om te zien hoe blij de kinderen met de knuffels waren en te horen wat de knuffels voor hen kon betekenen. Op veel van de foto’s was de herkenning goed zichtbaar. Deze positieve reacties is precies waarvoor wij dit doen en waarom MediBear opgericht is. Het geeft ons dan ook veel motivatie en energie om hiermee verder te gaan.

Wel is gebleken dat het moeilijk is om alle kosten die komen kijken bij het opzetten en in stand houden van dit project te dekken met de huidige prijs van de knuffels. Toch willen wij voorkomen dat wij de prijs van de knuffels te veel moeten ophogen. MediBear is immers opgericht om zo veel mogelijk mensen van een knuffel te voorzien die hen kan helpen bij de acceptatie van de medische hulpmiddelen die zij nodig hebben, en het ophogen van de prijs sluit niet aan met dit idee. Momenteel zijn wij hard aan het nadenken over de verschillende opties om het haalbaar te houden om door te gaan met MediBear en dit verder uit te breiden, zoals donaties, crowdfunding of bijvoorbeeld een investeerder.

Tot die tijd blijft het natuurlijk wel mogelijk om een gepersonaliseerde MediBear knuffel te bestellen. Sterker nog: wij hebben twee nieuwe knuffeldieren toegevoegd aan ons assortiment, namelijk een aap en een kat!

Veel positieve reacties: hoe nu verder?

Terug naar het overzicht