Aanmelden pilot

Om beter inzicht te krijgen wat mensen van het huidige idee vinden en waar specifiek behoefte aan is willen wij beginnen met een pilot.

Wat houdt de pilot in?

Voor de pilot zullen wij een beperkt aantal knuffeldieren produceren. Er is keuze uit een aantal verschillende knuffeldieren, zoals een beer, hond of konijn. Via het aanmeldformulier is het mogelijk om uw voorkeur voor een knuffel aan te geven. Ook kunt u hier aangeven welke accessoires de knuffel moet bevatten. Na de aanmelding zullen wij beoordelen of het binnen de pilot mogelijk is om een knuffel te maken die voldoet aan uw wensen. Het zou helaas zo kunnen zijn dat het door u gewenste accessoire nog niet geproduceerd wordt tijdens de pilot. Als de pilot succesvol is zullen wij MediBear uitbreiden om meer accessoires aan te kunnen bieden.

Wat kost het om mee te doen aan de pilot?

U kunt zich vrijblijvend aanmelden om mee te doen aan de pilot, het aanmelden kost niets. Indien u uitgekozen wordt om mee te doen met de pilot zullen wij contact met u opnemen en kunt u voor €26,95 (exclusief verzendkosten) een gepersonaliseerde MediBear knuffel bestellen.

Welke hulpmiddelen zijn er?

Op deze pagina vindt u een overzicht van de hulpmiddelen die tot nu toe ontworpen zijn. Staat het hulpmiddel dat u wilt hebben er niet bij? Neem dan contact op. Ik kijk graag samen naar de mogelijkheden.

Aanmelden voor de pilot

Meer foto's